MODEL KERETA PROTON BARU BOCOR | GAMBAR



puas aku mengintai seluruh pelusuk lubang yg diberi..akhirnye.. dapat gak aku tengok kereta proton model terbaru..

Gambar model baru Proton yang dijangka dilancarkan pertengahan tahun ni telah bocor beb.. Bagi aku, design Proton baru ni memang superb dan aku jangkakan model baru ni akan menguasai pasaran kereta tempatan..

gambar sewaktu mengintai
Dengan harga yang dijangka sekitar RM 65k – RM 75K, model baru Proton ni akan jadi sebuah kereta mampu milik yang menepati citarasa generasi muda dan pertengahan.
Gua dimaklumkan, bagi variasi auto transmission, model ni akan dilengkapi dengan enjin Turbo 7 speed. Hebat tu beb..

Yang paling aku berkenan dengan model baru Proton ni ialah, design dorang menggabungkan diantara model Kia Forte dan juga Jaguar XF..
Model Proton baru ni dilengkapi dengan push start button, build in GPS unit, Enjin 1.6 CFE & 1.6 IAFM+, rim 16 inch, multi info display panel meter, dan pelbagai lagi ciri baru.
So.., aku rasa berbaloi lah kepada sesapa yang beli kereta Proton ni nanti sebab rekaannya dikatakan berciri eropah dan global..

Confirm merudum jualan Forte, Vios dan City lepas model baru Proton ni launch nanti.. Tahniah Proton!!!





Catatan popular daripada blog ini

SENARAI ARTIS-ARTIS MALAYSIA BOGEL

GAMBAR BUAH DADA DATO SITI NURHALIZA DIRABA TERSEBAR MELUAS | ARTIS