PERKARA YANG KITA TAK TAHU TENTANG WANITA | FAKTA





1. Kebanyakan perempuan memang tak pernah ada baju/pakaian untuk dipakai.Kaum lelaki jangan tanya pasal 2 almari mereka yang penuh dengan pakaian,korang memang 'takkan faham'.Maybe baju2 tu untuk hiasan almari diorang atau diorang ni jenis beli baju 'pakai buang'.Entah la.


2. Kebanyakan perempuan takutkan serangga.haha.Walaupun korang kenal perempuan tu seorang yang memang ego tinggi,nampak macam boleh hidup tanpa lelaki,(don't say lah) tapi kalau tetibe lipas hinggap kat baju dia,memang menjerit tak hengatt dunia.haha.Muka sampai pucat macam nampak hantu (kakak aku la tu,sory sis,haha).

3. Kebanyakan perempuan simpan beberapa jenis syampoo berbeza dan maybe ada 2 jenis conditioner atau lebih.Lepas diorang keluar bilik air korang boleh bau bilik air tu dah macam tropical rain forest. Yeah,I like wangi2 girls.



4. Kalau lelaki pergi melancong untuk 7 hari,diorang akan pack barang untuk 5 hari.Baju2 tu kalau tak cukup boleh pakai 2 kali.Bukan kitorang pengotor,baju tak busuk lagi,boleh pakai.Tapi kalau perempuan nak pergi trip 7 hari,diorang akan pack 21 jenis pakaian berbeza,kalau boleh nak bawak satu almari sebab diorang tak tau diorang rasa nak pakai apa nanti.

5. Perempuan akan dress up untuk pergi shopping,siram bunga,nak ambik surat,buang sampah atau nak...korang fikir la sendiri,nak list kat sini memang 18 setengah perenggan pun tak habis.

6. Kebanyakan perempuan tak nak jawapan yang jujur untuk soalan,"how do i look today",beberapa jawapan je korang boleh bagi macam,"oh,cantik awak hari ni,like an angel"  walaupun korang tak jujur kat situ, kuatkan diri untuk cakap ayat tu walaupun tu bukan hakikatnya,siapa lagi nak puji kaum hawa ni kalau bukan kita,ye dak.Kita pun bukan kacak mana,so cakap je la cantik.Untung2 melekat kat kita.Yeah,perempuan memang suka dipuji.

7. Kebanyakan perempuan tak pernah check penutup bawah(tandas duduk) samada tertutup atau naik ke atas.Diorang masuk dan duduk selamba,kalau nasib tak baik terperosok dalam lubang tu,haha.Then lepas keluar bising2 lelaki tak tutup.Lahh,kitorang bukan duduk pun kecuali nak 'melabur'.Kaum lelaki senang,dari jauh je.heh 


Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

SENARAI ARTIS-ARTIS MALAYSIA BOGEL

GAMBAR BUAH DADA DATO SITI NURHALIZA DIRABA TERSEBAR MELUAS | ARTIS