RAHSIA MEMIKAT HATI LELAKI IDAMAN | CINTA



KETAHUI RAHSIA MEMIKAT HATI LELAKI IDAMAN ANDA DISINI!!


Salam Buat Rakan2

Sememangnya, bukanlah mudah unutuk mendapatkan pasangan yang benar-benar memenuhi semua kriteria idaman kita pada hari ini. Ada sesetengah lelaki tu, hensem, tetapi perangai agak kebudak-budakan. Ada sesetengah tu pula, macho dan sentiasa bergaya, tetapi apabila keluar berjalan bersama dari petang sampai ke malam, tak pernah pula nampak dia singgah di surau atau masjid. Payah juga kan?
Takkan nak main terima je semua? Nak hidup bersama bukannya untuk sehari atau seminggu-dua, kalau boleh, mahu selama-lamanya. Jadi, kenalah pilih betul-betul , kalau tersilap pilih, boleh merana jiwa dan lara. Tetapi, masalahnya sekarang, disebabkan pilih punya pilih punya pilih, umur pun dah nak jejak kategori "andartu", ke"panas"an telinga tak payah cakaplah.. asal balik kampung je, lebih-lebih lagi masa hari raya, mak ayah, sedara-mara, kawan-kawan, tak sudah-sudah bertanya.. "Bila nak kahwin?.. bila nak kahwin?".. "Haishhh!". Yang lagi tak tahan, makcik jiran kampung sebelah pun tumpang sekaki bertanya.. kalau makcik sebelah rumah tu takperlah lagi.. ini kampung sebelah ni.. isk! isk!
Kalau ikutkan hati.. esok juga nak kahwin? Tapi masalahnya.. sampai sekarang tak jumpa-jumpa lagi calon yang sesuai!. Sudah pupus ke "pria-pria terhebat" di dunia ini, cukuplah kalau dapat jumpa seorang lelaki yang kacak, baik hati, sopan-santun, beriman dan juga "kaya!"... he he!. Tak pedulilah kalau orang nak kata "awak ni mata duitanlah..", apa yang pasti, ianya adalah salah satu faktor yang agak penting juga untuk memastikan kehidupan berumahtangga nanti lebih terjamin.

Mestilah Cemburu..

Kadang-kadang "jealous" juga melihat rakan-rakan yang hidup gembira dengan pasangan mereka. Kenapalah susah sangat diri ini nak dapat teman lelaki? Kalau ada jumpa lelaki yang "menarik" pun, mesti lelaki tu dah jadi suami orang...isk! saaaangat tak sesowai u..
Nak kata diri tak cantik? Tidak juga!... Ada ramai lagi orang yang rasanya.. "lagi tak cantik", boleh pula ada teman lelaki yang kacak dan baik. Perlukah berserah sahaja kepada takdir? Atau.. sememangnya diri ini, ditakdirkan untuk hidup keseorangan hingga ke akhir hayat? Oh! Tidak...!

Hentikanlah Dilema Anda Sekarang..

Mungkin itulah antara beberapa dilema yang sering bermain di fikiran anda. Jika begitu, anda tidak perlu risau lagi. Anggap sahaja masalah anda telah selesai. Apa yang perlu anda lakukan kini, hanya bayangkan kehidupan anda yang gembira dan ceria bersama lelaki idaman anda.
Bayangkan, apabila anda ditimpa kesukaran, ada seorang lelaki yang akan sentiasa datang membantu. Apabila anda rasa kecewa dan down kerana masalah kerja. Ada seorang lelaki yang akan memberikan anda kata-kata semangat dan dorongan untuk tabah menghadapi segala dugaan. Apabila anda kesunyian, ada seorang teman yang sudi menjadi peneman dan mendengar segala celoteh anda tanpa jemu. Apabila anda ketakutan, ada seorang lelaki yang akan sanggup melindungi anda dengan sepenuh hatinya.
Ya! Semua ini akan menjadi realiti apabila anda tahu, bagaimana untuk memikat hati lelaki idaman anda.

Memperkenalkan! Panduan Memikat Hati Lelaki!

Disini, saya ingin memperkenalkan kepada anda, sebuah ebook yang akan membongkarkan segala-galanya tentang hati lelaki. Ebook ini akan menunjukkan anda "Bagaimana mengenalpasti pasangan yang berpotensi untuk dijadikan pasangan hidup?", dan juga cara, "Bagaimana untuk menawan dan memenangi hati mereka dengan mudah?"☆★jiwa_kacau☆★

Di antara isi kandungan yang terdapat di dalam ebook ini ialah :-
 Bagaimana bercinta cara islam
love Menggunakan "5 Daya Pemikat" yang terdapat di dalam diri anda untuk memikat lelaki idaman
love Kenalpasti 10 Punca yang menyebabkan anda masih solo
love Bagaimana menjadikan diri anda menarik pada mata si dia
love Rahsia Pandangan Pertama
love Memahami Bahasa Cinta Lelaki
love 5 Teknik Berbicara dengan lelaki idaman anda
love 10 Tanda-tanda lelaki idaman anda sudah jatuh cinta pada anda
love 8 Taktik agar si dia memikat anda
love Kriteria lelaki yang sesuai di buat pasangan hidup
love 5 Saluran yang boleh anda gunakan untuk anda mencari pasangan hidup
love Doa & Amalan yang boleh anda lakukan untuk mempercepatkan jodoh
love 10 Tips yang perlu anda lakukan sewaktu memburu cinta anda
dan banyak lagi...


RM9.90 Sahaja!
Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

SENARAI ARTIS-ARTIS MALAYSIA BOGEL

GAMBAR BUAH DADA DATO SITI NURHALIZA DIRABA TERSEBAR MELUAS | ARTIS