PERNAH TAK KORANG KETAGIH SAMPAI MACAM NI | GAMBAR

“Tolong jangan pisahkan aku dan “dia”",haha 

Korang pernah ketagih gune komputer sampai jadi mcm ni x? Kalau orang indon kate “Candu Komputer”, komputer pun ade candu ek, xsangka plak aku,hahaha

Tengokla adegan ketagih a.k.a candu komputer ni…

Ni ketagih sampai da masuk hospital pun sanggup buat mcm ni, “Aku sakit, PC pun sakit”


\
Ni pulak gaya kalau orang terlebih kaya sangat,laptop keliling… 
“Esok pun boleh berak pe”,haha 
Yang ni mmg xboleh belah, time “melepas” pun xboleh lekang dengan laptop..kalau cerita Seniman Bujang Lapuk,  
Ni aku namekan “bapak borek anak rintik” 
Bercerita pasal family, ini satu lagi,kononnya multi tasking,menjaga anak sambil ber”PC” 
Selalu kita nak mobile,kita bawak laptop jek, tapi ini olang banyak dahsyatttt,tengok ni,dahsyat x? 
Ni penangan kalau duduk melekat depan PC,kite boleh gelarkan Kafe PC 
Yang ni kononnye tribute…. 
Tang ni kite gelarkan “Tidur Bangunku hanya untuk PC”, LOL!! 
terok betol

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

SENARAI ARTIS-ARTIS MALAYSIA BOGEL

GAMBAR LUCAH INTAN LADYANA?