LELAKI BUANG AIR SAMBIL DUDUK LEBIH BAHAGIA



Seorang Datuk Bandar dari South Korea,Hyun Soo Kim,54 tahun menceritakan kebaikan yang lelaki boleh dapat bila diorang buang air sambil duduk.Yela, bukan dia sorang je yang buang air sambil duduk,tapi dia adalah orang pertama printkan cara dia buang air dekat kad bisnes dia,"Hyun Soo Kim,lelaki yang duduk semasa kencing."heh..tersenyum sinis aku.






Kenapa beliau buang air sambil duduk?Meh kita tengok fakta kelakar dan menarik dari lelaki ni...


Fakta yang pertama katanya mestilah tak bersepah! Yep,tak bersepah,no mess,no yellow2 water dekat lantai or dekat tepi mangkuk jamban korang.Then takdela bau2 kurang menyenangkan lagi2 kalau anda baru makan jering atau petai,perhh bau dia!!


Yang kedua,korang boleh save electric,tak payah bukak lampu pun boleh.Tak payah risau 'bahan buangan' anda tu tepat menuju target ke tak,just duduk dan lepaskan.


Untuk mereka yang 'extremely loud urinator' dan stay pulak kat apartment,bunyi bising dari 'aktiviti kumbahan' anda tu takde la menganggu  jiran yang duduk kat bawah.Boleh dengar ke?aku tak pernah duk apartment.Gila extreme la korang,mesti dah macam paip bocor kan,hahaha.Nak buat test urine mesti susah..abih satu bekas, luar dalam berair..hahaha


Mengikut Kim,dia dapat idea buang air dan duduk ni lepas dia baca buku dari Jerman dan dia terus amalkan sampai sekarang.Dia yang juga nampak sangat bahagia sebab dapat buang air sambil duduk berkata,"Lelaki yang buang air sambil duduk mungkin benda remeh,tapi ia akan jadi hal yang besar bila kaum lelaki fikir pasal persekitaran dan jiran mereka."






So,disini aku menyeru lelaki2 di luar sana,marilah kita bersama-sama membuang air sambil duduk supaya persekitaran kita lebih harmoni dan tak berbau.Bak kata Nike,Just Do It and Nothing Is Impossible.. 

Catatan popular daripada blog ini

SENARAI ARTIS-ARTIS MALAYSIA BOGEL

GAMBAR BUAH DADA DATO SITI NURHALIZA DIRABA TERSEBAR MELUAS | ARTIS